Verhuisbericht

Tandgenoten Houten

Beste heer/mevrouw,


Zoals u wellicht de afgelopen tijd vernomen heeft, is men binnen de gemeente Houten op zoek gegaan naar locaties voor uitbreiding van woonmogelijkheden. Het pand waarin onze praktijk is gevestigd zal binnenkort plaats moeten maken voor een nieuw gebouw met appartementen. Wat betekent dit voor u en ons?
De praktijk zal voor een periode van ongeveer 2 jaar naar een andere locatie gaan. Deze tijdelijke locatie wordt momenteel verbouwd tot tandartspraktijk en is slechts 400 meter verderop gelegen vlakbij het busstation bij Het Rond. Het adres is De Molen 82. Onderstaand een foto van het gebouw waar de praktijk de komende twee jaar gevestigd zal zijn. De praktijk bevindt zich daar straks linksonder op de begane grond. Zodra het nieuwe gebouw op onze huidige plek over 2 jaar klaar is, komt de praktijk daar weer terug.

Wat houdt dit in voor u als patiënt?


Tot en met dinsdag 29-11-2022 vinden alle afspraken zoals u gewend bent plaats op de huidige locatie van de praktijk. Vanaf woensdag 07-12-2022 zal de praktijk op de nieuwe locatie operationeel zijn (De Molen 82). Voor de tussenliggende dagen wordt er gebruik gemaakt van een alternatieve locatie. U kunt hier terecht als u op een van deze dagen een afspraak gepland heeft staan. U zult hierover voordien persoonlijk door ons benaderd worden. Telefonisch zijn we gedurende die dagen ook gewoon bereikbaar. Al met al een hele operatie, maar we blijven voor u klaarstaan zoals u dat van ons gewend bent.
We hopen u met bovenstaand bericht voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen mag u ons natuurlijk altijd bellen of een e-mail sturen.